آکاس آکاس .

آکاس

طباخی را به خانه بیاورید | طرز تهیه کله‌ پاچه در خانه

کله پاچه یک غذای سنتی ایرانی است که مشابه آن در کشورهای همسایه مانند کشورهای جنوب قفقاز، کشورهای عربی و ترکیه تهیه می‌شود. این غذای خوش‌طعم و پرکالری از کله و ۴ پاچهٔ گوسفند تهیه می‌شود. کله‌پاچه چربی بالایی دارد و بهتر است در وعدهٔ صبحانه میل شود. اجزای اصلی کله‌پاچه شامل: مغز، زبان،‌ بناگوش، چشم گوشت صورت و پاچه است. کله‌پاچه را می‌توانید به صورت تازه از طباخی‌های محلی تهیه کنید و یا آن را در منزل بپزید تا از کیفیت مواد اولیه و تمیز بودن آن مطمئن باشید. برای تهیهٔ کله پاچه در منزل در ادامه با ما همراه باشید تا با مراحل پخت آن آشنا شوید.

تمیز کردن کله‌پاچه
اگر کله‌پاچه گوسفند تمیز شده را از قصابی‌های محلی یا هایپرمارکت‌ها تهیه کنید،‌ نیازی به تمیز کردن مجدد آن ندارید و تنها کافیست کله را به مدت چند دقیقه در آب جوش قرار دهید و آب آن را تعویض کنید تا از تمیز بودن آن مطمئن شوید. اما اگر کله‌پاچهٔ تمیز نشده تهیه کرده باشید ابتدا باید کله را روی شعلهٔ مستقیم گاز قرار دهید تا موهای آن کز بخورد و پوست آن عاری از هر گونه مو شود. در این مرحله ممکن است کمی پوست کله بسوزد که با خراشیدن آن توسط چاقو می‌توانید نقاط سوخته را برطرف کنید.

سپس کله را به مدت ۱۵ دقیقه در آب قرار دهید و با دست آن را تمیز کنید تا جایی که بعد از چند بار تعویض کردن آب، کاملاً آب آن زلال شود. بعد از این مرحله روی یک سطح صاف سفرهٔ کوچکی پهن کنید و دو گوش گوسفند را بگیرید و از ناحیهٔ بینی آن را به زمین بکوبید و با رد کردن یک شلنگ از نای آن کاملاً قسمت‌های داخلی سر را تمیز کنید.

گوش‌های گوسفند را ببرید و با یک چاقوی تیز دهان گوسفند را کاملا تا گوش‌ها باز کنید و دندان‌های آن را با مسواک تمیز کنید.

برای یادگیری طرز تهیه کله‌ پاچه در خانه اینجا کلیک کنید


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ساعت: ۰۲:۲۳:۱۵ توسط:مهدی موضوع: نظرات (0)